Světový pohár v biatlonu v NMNM se uskuteční znovu bez fanoušků

19. února, 2021

Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě obdržel výjimku od českých úřadů a uskuteční se podle plánu od 4. do 14. března 2021. Stejně jako před rokem u toho bohužel nebudou fanoušci, kteří se ale můžou těšit na Světové poháry v dalších letech. 

„Fanoušci se zasloužili o skvělou pověst závodů v Novém Městě na Moravě. Proto nás moc mrzí, že se podruhé v řadě pojede bez jejich přítomnosti. Pevně věříme, že se celá naše biatlonová rodina znovu setká na Světových pohárech v nadcházejících letech,“ říká prezident Českého svazu biatlonu a předseda organizačního výboru Jiří Hamza.

V tuto chvíli můžeme všechny fanoušky ujistit, že vstupenky budou divákům kompenzovány. Zároveň prosíme o trpělivost. V nejbližší době budeme informovat jak postupovat se vstupenkami prostřednictvím našeho distributora na www.ticketlive.cz a na našem webu www.biatlon.cz.

Tribuny ve Vysočina Areně zůstaly kvůli pandemii prázdné už před rokem. Hamzu tehdy potěšila reakce fanoušků. „Moc si vážíme toho, že si fanoušci v drtivé většině vyměnili loňské vstupenky za letošní a tím nás podpořili. I nyní bych chtěl všechny naše příznivce požádat, aby zvážili podporu českému biatlonu a vstupenky nevraceli, ale pouze vyměnili na příští Světový pohár v Novém Městě na Moravě.

Další Světový pohár se v Novém Městě na Moravě uskuteční od 27. února do 5. března 2023. V roce 2024 na Vysočinu podruhé v historii zavítá mistrovství světa a v letech 2025 a 2026 se opět pojedou Světové poháry.

Foto: Petr Slavík