V neděli začíná předprodej vstupenek na MS v Oberhofu 2023. Přijedete podpořit české biatlonisty?

15. října, 2021

Všichni se těšíme na Mistrovství světa v biatlonu 2024, které se uskuteční ve Vysočina Areně. Řada českých fanoušků se ale chystá i do německého Oberhofu, kde se šampionát uskuteční v roce 2023. Předprodej lístků začíná už tuto neděli 17. října symbolicky v 10:23.

Proč do Oberhofu vyrazit? Obrovská aréna obklopená Durynským lesem má nezaměnitelnou atmosféru a fanoušci tu umí vytvořit fantastickou kulisu. Z Prahy do Oberhofu je to navíc jen něco málo přes čtyři hodiny jízdy autem.

Pořadatelé pouštějí v neděli do prodeje permanentky, týdenní vstupenky a jednodenní vstupenky k trati. Od 26. listopadu přidají i jednodenní vstupenky na tribuny od úterý do pátku. Všechny kategorie vstupenek pak půjdou do prodeje 15. dubna 2022.

Ceny jednodenních vstupenek k trati začínají na 26 eurech, u hlavní tribuny na 60 eurech. Děti mladší 10 let mají vstup zdarma. Kompletní ceník vstupenek najdete tady.

Informace k předprodeji vstupenek včetně mapy tribun jsou zase tady.

Oberhof = plné tribuny

Zároveň už jsou v prodeji (tady) i lístky na prosincový Světový pohár v rakouském Hochfilzenu, který patří k nejoblíbenějším zahraničním zastávkám českých fanoušků.

Karel Halberštádt
Foto: Petr Slavík