Vyhlášena prémie pro nejlepšího dorosteneckého střelce

29. prosince, 2014

Hamé jako hlavní partner českého biatlonu vyhlašuje speciální prémii pro neúspěšnějšího střelce v kategorii dorostenci a dorostenky.

Nejlepší střelec a střelkyně v závodech Českého poháru sezony 2014/2015 získají jako odměnu roční zásobu produktů Hamé. Vítěz se  může těšit na různé druhy paštik, džemů, ale i na zeleninové a rajčatové výrobky či dětské výživy. O  kvalitní stravu v další přípravě tak bude mít postaráno.

Smysl celé soutěže vysvětluje přímo generální ředitel Hamé Martin Štrupl: „Chceme podporovat nejen současnou českou biatlonovou reprezentaci, ale hodláme pomoci i ve výchově nástupců současných českých biatlonových hvězd. Věříme, že i tato soutěž trochu přispěje k tomu, že český biatlon bude mít i v budoucnu další Moravce a Soukalové, kteří dokážou porážet světovou špičku,“ vysvětlil Martin Štrupl.

Vítěz bude slavnostně vyhlášen bude slavnostně vyhlášen na jarním vyhlášení biatlonisty roku.

Pravidla soutěže:

a) Soutěž se vyhlašuje pro nejlepšího střelce „Českého poháru v biatlonu v sezóně 2014-15 ve 2 kategoriích:  Dorostenci (A+B) a Dorostenky  (A+B).

b) Počítá se střelecký průměr ze všech závodů (počet všech nezásahů dělený počtem jednotlivých položek). Průběžné výsledky sledujte na www.fandimebiatlonu.cz (po každém závodě ČP bude průběžně aktualizován výpočetní skupinou).

c)  Celkovým vítězem se stává závodník s nejlepším střeleckým průměrem ze všech uskutečněných závodů ČP s tím, že se škrtá 1 nejhorší položka vleže a 1 vstoje (u dorostu-A 2 položky vleže) . Účastníkům EYOWF bude započítán výsledek z mezinárodních startů. Závody se štafetovou střelbou se do soutěže nezapočítávají.