Víte, že při biatlonu se můžete zpotit i ve vašem obýváku?

23. listopadu, 2016

Ne, ne, nemusíte si doma postavit padesátimetrovou střelnici ani vybudovat trestné kolo. Stačí, když si zahrajete novou Biatlonmánii! V pondělí na tiskové konferenci jsme hru oficiálně představili, od minulého týdne ji náš partner firma Teddies distribuuje a nyní si ji už můžete zakoupit! Určitě se ptáte: Kde?

Rádi vás trochu nasměrujeme. Pokud upřednostňujete nákup prostřednictvím e-shopů, můžete vyzkoušet mall.cz, alza.cz a mnoho dalších. V případě, že upřednostňujete kamenné obchody, zakoupíte Biatlonmánii v síti Pompo, nebo prostě v každém dobrém hračkářství :-). A co navíc? Biatlonmánii vám nabídneme také během III. kola Světového poháru přímo ve Vysočina Areně v Novém Městě na Moravě!

Novou Biatlonmánii koupíte na e-shopech, v hračkářstvích i při SP v NMNM

Novou Biatlonmánii koupíte na e-shopech, v hračkářstvích nebo i při SP v NMNM

A co bude dál? Pak už zbývá jediné, rozbalit Biatlonmánii pod vánočním stromkem a postavit se na start! Co můžete vedle sprintu, stíhačky nebo štafety hrát nového? Dokonalé zápletky nabízí hra se dvěma figurkami, kterou jsme nazvali – Mazaný biatlon! Fanoušky si určitě najde i hra s kartami českých biatlonistů.

Věřte, že s Biatlonmánií zažijete to, co budou od neděle 27. 12 prožívat po celou sezónu 2016/2017 také naši sportovci. Zápletky i dramata, radost i smutek. Věřme, že hlavně tu radost ;-). A možná se u této zábavy i trochu zapotíte! Je to vyzkoušené, to nám věřte!

Chcete se před koupí Biatlonmánie dozvědět o hře ještě něco navíc?

Potom se podívejte na tuto prezentaci.

 

Nová Biatlonmánie nabízí také "Mazaný biatlon" i hru s kartami českých sportovců

Nová Biatlonmánie nabízí také “Mazaný biatlon” i hru s kartami českých sportovců

 

Tomáš Hermann

Foto: Teddies