Generální partner českého biatlonu mění jméno, podpora zůstává

04. prosince, 2019

Česká pojišťovna, generální partner českého biatlonu, člen mezinárodní skupiny Generali, spojuje ke konci roku 2019 své aktivity s pojišťovnou Generali. Zároveň dojde k přejmenování České pojišťovny na Generali Českou pojišťovnu. Česká pojišťovna mění jméno, nemění se však její podpora českého biatlonu. Jako Generali Česká pojišťovna tak zůstává i nadále generálním partnerem Českého biatlonové svazu a celé české biatlonové reprezentace. „Těší nás, že i přes svůj významný rozvoj počítá pojišťovací skupina Generali nadále s podporou celého našeho biatlonového hnutí,“ dodává prezident Českého svazu biatlonu Jiří Hamza.

 

Prezident českého svazu biatlonu Jiří Hamza na tiskové konferenci v Praze 19. listopadu 2019. Za ním již jsou zřejmá loga Generali České pojišťovny…

 

Komunikace nového loga Generali České pojišťovny se v rámci vzájemné spolupráce odehraje na čepicích, dresech, zbraních a dalších nosičích české reprezentace, a to od počátku sezóny 2019/2020. Stejně tak se nové logo objeví na startovních, cílových i vyhlašovacích bannerech soutěží Českého poháru, v jehož rámci budou dorostenci a dorostenky bojovat též o startovní číslo „Vedoucího jezdce Generali České pojišťovny“.

Michal Krčmář představuje novou závodní čepici české biatlonové reprezentace

 

O České pojišťovně
Česká pojišťovna je druhou největší tuzemskou pojišťovnou s tržním podílem 21,5 %*. Kromě individuálního pojištění nabízí pojistná řešení pro malé, střední a velké firmy v oblasti podnikatelských, průmyslových, technických a zemědělských rizik.

O pojišťovně Generali
Pojišťovna Generali patří s tržním podílem 6,9 %* mezi největší české pojišťovny. Široký pojistný program, zahrnující pojištění osob, majetku, odpovědnosti, motorových vozidel i průmyslových a podnikatelských rizik je poskytován prostřednictvím vlastních spolupracovníků i řady renomovaných makléřských společností.
/*údaje ČAP k 31. 12. 2018

O skupině Generali
Česká pojišťovna a pojišťovna Generali jsou součástí skupiny Generali. Generali je nezávislá italská finanční skupina se silnou mezinárodní působností. Byla založena v roce 1831 a s předepsaným pojistným převyšujícím 66 miliard eur (v roce 2018) patří mezi největší světové poskytovatele pojištění. S téměř 71 tisíci zaměstnanci a s 61 miliony klientů v 50 zemích světa zaujímá skupina Generali vedoucí postavení v Evropě a stále významnější pozici získává na trzích Asie a Latinské Ameriky. Ambicí Generali je být partnerem, který klienty doprovází po celý jejich život a který jim díky bezkonkurenční obchodní síti nabízí inovativní a personalizovaná řešení. V Rakousku, v regionu střední a východní Evropy a v Rusku působí skupina prostřednictvím Generali CEE Holdingu (se sídlem v Praze) ve 12 zemích. Patří tak mezi tři největší pojistitele v regionu.

 

Tomáš Hermann ve spolupráci s Českou pojišťovnou a Generali

Foto: Petr Slavík a Jaroslav Svoboda