V Letohradě se vrátí Eva Puskarčíková, chybět budou jen Jessica Jislová a Milan Žemlička

02. září, 2021

Takřka kompletní česká reprezentace o víkendu zabojuje o mistrovské tituly v Letohradu. Jak na tom jsou biatlonisté, kteří minulý týden nezávodili v Novém Městě na Moravě nebo bojovali se zdravotními problémy?

Jessica Jislová: V Novém Městě na Moravě musela kvůli nachlazení vynechat závěrečnou stíhačku. Stále není zcela v pořádku, tento týden netrénovala a v Letohradu závodit nebude. Měla obhajovat stříbro a bronz.

Eva Puskarčíková: Po dohodě s trenéry vynechala letní MS a pokračovala v přípravě. Na mistrovství ČR v Letohradě se představí v plné síle. Půjde o její první závody od března.

Tomáš Krupčík: V Novém Městě na Moravě bojoval s bolestmi bederní páteře a vynechal nedělní stíhačku. Byl v péči fyzioterapeutů a tento týden už normálně trénoval. V Letohradě by měl startovat.

Milan Žemlička: Stále ho trápí poraněné zápěstí, které ho výrazně omezuje v tréninku. Ve čtvrtek absolvoval magnetickou resonanci, která by měla ukázat víc. Po letním MS přijde i o MČR.

Mistrovství ČR v Letohradu bude součástí Středoevropského regionálního poháru pod hlavičkou IBU. Program a další užitečné informace najdete tady.

Karel Halberštádt
Foto: Petr Slavík