Začínají biatlonové žně: Co nabídne během olympiády ČT sport, Radiožurnál a czechteam.tv?

04. února, 2022

Během Zimních olympijských her v Pekingu nebudete vědět, co dřív sledovat a poslouchat. Podívejte se, co pro vás chystají ČT sport, Radiožurnál a Český olympijský tým.

ČT sport

Česká televize odvysílá všechny biatlonové závody živě na ČT sport a na svém webu. Tam půjde také závody zpětně zhlédnout. Na ČT sport navíc ve večerních hodinách poběží záznamy.

Přímo v Číně je zkušená trojice Jiří Rejman, Tomáš Lachman a Roman Dostál. Tomáš Lachman odkomentuje oba vytrvalostní závody a sprinty, ostatními závody vás provede Jiří Rejman. Oba se vystřídají i v reportérské pozici na střelnici a v mixzóně. Trojnásobný olympionik Roman Dostál bude v roli experta.

Radiožurnál (Sport)

Pokud budete zrovna na cestách nebo v práci, můžete si naladit Radiožurnál nebo ještě lépe Radiožurnál Sport. Na Radiožurnálu budou přímé vstupy z olympiády, na Radiožurnálu Sport uslyšíte přímé přenosy celých závodů. Tradičně poutavý komentář přinese Jan Suchan.

Každý den od 16:30 můžete na Radiožurnálu Sport (a od 19:00 na Radiožurnálu) poslouchat Olympijský speciál s rozhovory s českými sportovci a legendami. Například výkony českých biatlonistů bude hodnotit Ondřej Moravec.

Czechteam.tv

Se skvělým projektem přišel Český olympijský tým. Spustil vlastní televizi czechteam.tv, která je plná biatlonu. V sérii Seznam se můžete blíže poznat všechny české biatlonisty, Michal Krčmář vypráví o své Cestě za snem, jedna epizoda Trenéři šampionů patří Ondřeji Rybářovi a Egilu Gjellandovi a Markétu Davidovou v seriálu Očima blízkých představují její dvě největší kamarádky. Každý den navíc přibývají nová videa.

Další videa najdete na czechteam.tv

Nezapomeňte sledovat také kanály Českého biatlonu na Facebooku, Instagramu a Twitteru, kde vám každý den servírujeme čerstvé informace z týmu.

Karel Halberštádt
Foto: Petr Slavík