Premiéra. Při Českém poháru v Bystřici pod Hostýnem proběhne střelecká soutěž trojic

22. června, 2022

Sezóna letního biatlonu má za sebou nejen úvodní díl Českého poháru žactva ve Starém Městě pod Landštejnem, ale také již 17 regionálních kol napříč celou republikou! O blížícím se víkendu je na programu I. kolo Českého poháru dorostu a dospělých v Bystřici pod Hostýnem, které je současně i Akademickým mistrovstvím České republiky.

V areálu Bedlina začne program již v pátek 24. června oficiálními tréninky. V sobotu 25. 6. se uskuteční sprinty se skupinovým startem. V neděli 26. 6. se poběží sprinty tradičně intervalově.

Sobotní odpoledne je navíc vyhrazené novince – střeleckému souboji trojic. “Jedním z našich dlouhodobých cílů je rozvoj střeleckých dovedností jako jsou manipulace, příprava na první ránu a dobíjení,” vysvětluje člen Výkonného výboru ČSB Michal Zicháček. “A soutěž trojic představuje vhodný nástroj.” Střelecký souboj se nezapočítává do žebříčkového, výkonnostního a bodového formátu. Více informací k soutěži, včetně možnosti příhlášení, naleznete níže.

Elektronické přihlašování probíhá na webu http:// evidence.biatlon.cz do pátku 24. 6. 12:00 hodin, kdy bude současně uzavřena startovní listina. Všichni přihlášení závodníci budou zařazeni do startovní listiny a bude za ně vybíráno startovné.

PROGRAM I. KOLA ČP D+D

Bystřice p/H, 24. – 26. 6. 2022

STŘELECKÝ SOUBOJ TROJIC

Informace a pravidla

Nákres

Přímé přihlášení do střelecké soutěže trojic

PROPOZICE – WEB EVIDENCE

Tomáš Hermann