Předprodej vstupenek na Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě 2023 spuštěn

07. září, 2022

Spouštíme předprodej vstupenek na Světový pohár v biatlonu, který se uskuteční od 2. do 5. března 2023 v Novém Městě na Moravě. Pomůžete nám opět zaplnit Vysočina Arenu?

Vybrat si můžete mezi permanentkou na všechny závodní dny a jednodenními vstupenkami. Ve čtvrtek se v NMNM pojede sprint mužů, v pátek sprint žen. Vstupenky na sobotu (stíhací závody) a neděli (smíšené štafety a dvojice) platí na oba závody daného dne.

„Zájem o biatlon je pořád obrovský. Prakticky neustále přicházejí dotazy od fanoušků, kdy už spustíme předprodej vstupenek. Na Světový pohár očekáváme opět plné tribuny. Navíc jsme se rozhodli ponechat ceny vstupenek ve stejné výši jako v minulých letech. Věřím, že naši fanoušci tento krok ocení,“ říká Jiří Hamza, předseda organizačního výboru a prezident Českého svazu biatlonu.

Předprodej vstupenek probíhá na www.ticketlive.cz. Jde o jediného oficiálního prodejce. Vstupenky se objevují i u některých dalších prodejců, ale s výrazně navýšenou cenou. Český svaz biatlonu ani TicketLIVE nenese za tyto lístky odpovědnost.

> Koupit vstupenky na SP v NMNM 2023 <

Výměna vstupenek

Fanoušci, kteří mají vstupenku nebo voucher ze Světových pohárů 2020 a 2021, můžou do 31. ledna 2023 provést výměnu za vstupenku na ročník 2023. Upozorňujeme, že přímo na místě už vstupenky vyměnit nepůjde.

Máte vstupenku na Světový pohár v biatlonu v Novém Městě na Moravě 2020 nebo 2021 a nestihli jste si ji ještě vyměnit?

Navštivte stránku www.ticketlive.cz/cs/change, zadejte číslo Vaší vstupenky a ověřte její platnost. V případě, že je vstupenka platná, vyplňte formulář s osobními údaji a předejte výměnu ke zpracování. Upozorňujeme, že změna vstupenek může trvat až 30 dní.

Máte voucher ze Světového poháru v biatlonu v Novém Městě na Moravě 2020 nebo 2021, který jste ještě nevyužili?

Navštivte stránku www.ticketlive.cz/cs/event/biatlon-2023, zvolte si vstupenku, na kterou budete chtít voucher uplatnit, přejděte do nákupního košíku, kde způsob platby zvolte “elektronicky” a poté “voucherem TicketLive”, zadejte číslo a PIN voucheru a novou vstupenku máte doma! 

Vstupenky a vouchery zakoupené jinde než u TicketLIVE je třeba uplatnit u konkrétního prodejce, který vstupenku/voucher prodal.