Tipsport je novým hlavním partnerem Českého biatlonu!

21. listopadu, 2023

Český biatlon posílil před sezónou 2023/24 o nového hlavního partnera. Stává se jim společnost Tipsport, která vstupuje do světa biatlonu jako první česká sázková kancelář. V rámci individuálního sponzoringu navíc podpoří Markétu Davidovou, Michala Krčmáře a Terezu Voborníkovou.

„Jsem rád, že můžu přivítat Tipsport do rodiny Českého biatlonu. Říkám do rodiny, protože jsme opravdu zvyklí žít na rodinné bázi. Jednou za rok se potkáme, dáme si trochu vína a podebatujeme o tom, co vymyslíme v biatlonu dál. S Tipsportem jsme se domluvili na dlouhodobé spolupráci a jsem za to rád, protože jde o velmi silnou firmu, která podpoří nejen reprezentaci, ale i rozvoj celého biatlonu,“ řekl k oznámení nového partnerství prezident Českého svazu biatlonu Jiří Hamza.

Důvody ke spojení s Českým biatlon vysvětlil Martin Ptáčník, vedoucí oddělení sponzoringu u české sázkařské jedničky. „S přibývajícími medailemi a triumfy ve Světových pohárech sílí biatlon každým rokem taky na sázkovém poli. I to byl důvod, proč jsme se rozhodli spolupráci uzavřít. V televizi mívá stabilně výbornou sledovanost, která nám zajistí, že naše značka bude vidět.“

Tipsport je zároveň první českou sázkovou kanceláří, která vstupuje do světa biatlonu. „Doteď jsme měli sázkové kanceláře v rámci Mezinárodní biatlonové unie zakázané. Od letošního roku jsou povolené a myslím si, že je to velký přínos pro celý světový biatlon,“ doplňuje Jiří Hamza, který je rovněž prvním viceprezidentem Mezinárodní biatlonové unie.

Logo společnosti Tipsport se objeví na zbraních a kombinézách českých biatlonistů. S dalšími komunikačními aktivitami pak budou spojena jména Markéty Davidové, Michala Krčmáře a Terezy Voborníkové, se kterými Tipsport naváže individuální partnerství. „Z průzkumů víme, že Markéta Davidová patří mezi nejpopulárnější české sportovkyně,“ objasňuje Martin Ptáčník volbu Tipsportu. „Miluje koně a my jsme jednička v dostihových sázkách, takže tam vidíme další potenciální propojení. Michal Krčmář je známý fanoušek Sparty a Tereza Voborníková je už stabilní členkou reprezentace s velkým potenciálem.“

Tipsport nabídne fanouškům exkluzivní streamy ze Světového poháru. Na svém webu už má také kurzovou nabídku pro novou sezónu.