10 otázek: Jak se Jessica Jislová odměnila za státnice a který sport ji nadchnul?

06. října, 2019

Čekání na novou sezónu si zkrátíme seriálem 10 otázek. Na české biatlonisty čeká dotazník, při kterém budou pátrat v paměti: Co posledního viděli, slyšeli, četli, dělali…

Hostem osmého dílu je Jessica Jislová.

 

 

 

 

 

1) Poslední trénink, kdy jsi toho měla fakt dost?

Moc takových tréninků letos nebylo. Sice jsem šla „do smrti“, ale pořád jsem věděla, že jedu podle plánu. Poslední trénink, který jsem nezvládla dokončit, byly opakované výjezdy v Norsku.

2) Poslední moment v biatlonu, který ti udělal velkou radost?

Mně udělá radost každý trénink, který zvládnu. Když jsem spokojená s prací, kterou jsem odvedla. Ale samozřejmě jsem si užila štafetu na svěťáku v Pchjongčchangu. Když se povede štafeta, zvedne to celý tým.

Bronzová štafeta českých žen z Pchjongčchangu 2017

3) Tvé poslední zranění?

Vyloženě zranění jsem poslední dobou neměla. Spíš mám problémy, že se mi někde zatáhne sval nebo zablokuje krk.

4) Poslední sport, který sis zkusila mimo biatlon a tréninkové prostředky s ním spojené?

Hrála jsem baseball. Synovec měl příměstský baseballový tábor a já se účastnila závěrečného zápasu. To bylo super, moc mě to bavilo. Připomněla jsem si, jak jsme baseball hráli na základce a nadchlo mě to tak, že bych si zašla ještě někdy zahrát.

5) Poslední seriál, na který jsi koukala?

Koukání na seriály je jedna z mých silných stránek. (smích) Za úspěšně zvládnuté státnice jsem se odměnila Netflixem. Tam to mám rozjeté na víc frontách. Poslední dobou mě nadchla reality TV Queer Eye, která mi i trochu změnila pohled na svět.

6) Poslední, co jsi poslouchala?

Mám na Spotify svůj playlist. Jsou tam všechny písničky, které umím aspoň částečně zpívat, takže si je pouštím, když jedu někam autem. Většinou spíš sama. Mám tam možná už přes 300 písniček, ale pořád mě baví. Pouštím si je při řízení, v posilovně, všude.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Last skiing in Ruhpolding was great ❄☀️ and now ➡️ Anterselva 🇮🇹

Příspěvek sdílený Jessica Jislová -official page (@jess.jislova_official),

7) Poslední, co jsi četla?

Po státnicích jsem si dala od čtení něčeho pořádnějšího pauzu. Naposledy jsem měla otevřenou asi učebnici angličtiny. Pořád se chci dál vzdělávat.

8) Poslední hra, kterou jsi hrála?

S Luckou jsme hrály v Novém Městě anglickou verzi Scrabblu, dřív jsme hrály i českou verzi. A na tabletu mám teď Stardew Valley, takovou oddychovku.

9) Tvá poslední dovolená?

Posledních pět let jsem trávila dovolenou ve škole. Ale na jaro plánuju skutečnou dovolenou a těším se, že si to vynahradím za ty poslední roky a pokusím se odpočinout a odreagovat.

10) Poslední párty, na které jsi byla?

V Norsku na Blinkfestivalenu, jak zmiňovali ostatní. Ale ještě jsem měla pyžamovou párty se synovcem, když u mě přespával. To byla taky párty. (smích)


10 otázek


 

Karel Halberštádt

Foto: Petr Slavík