Zahájili jsme proces refundace vstupenek za Světový pohár v NMNM

14. dubna, 2020

Už je to více než měsíc od doby, kdy v Novém Městě na Moravě proběhlo VII. kolo Světového poháru sezóny 2019/2020.  Závody, jak víte, se nakonec uskutečnily před prázdnými tribunami…

Ve spolupráci se společností TicketLive jsme pro Vás, kteří jste měli zakoupené vstupenky, připravili tři možnosti refundace.

Navzdory prázdným tribunám vybojovala Markéta Davidová ve sprintu bronz

Vy, kteří jste si zakoupili vstupenky on-line formou, prostřednictvím služby Ticket Live, obdržíte resp. už jste obdrželi e-mail s instrukcemi přímo od prodejce. Vy fanoušci, kteří jste zakoupili lístek v kamenném obchodě, můžete k refundaci využít i cestu naším prostřednictvím.  

Jak postupovat?

Na stránkách společnosti TicketLive se po zadání kódu vstupenky dostanete k formuláři, ve kterém vyplníte Vámi preferovanou variantu refundace.   

Varianty refundace:

  • Chci vstupenky vyměnit za lístky na VIII. kolo Světového poháru 11.–14.3.2021 (výměna bude na ekvivalentní den a stejné místo/tribunu)
  • Chci peníze za vstupenky věnovat na podporu Českého biatlonu a pořádání akcí světového významu v NMNM
  • Chci vstupné refundovat/proplatit v plném rozsahu

Prosíme Vás, abyste tak učinili během následujících dvou měsíců, nejpozději však do 8. 6. 2020.

…a za rok opět v NMNM!

Program SP v NMNM 2021

Čtvrtek,11. 3. 2021 – sprint mužů (17:30)

Pátek, 12. 3. 2021 – sprint žen (17:30)

Sobota, 13. 3. 2021 – stíhací závody mužů (14:45) a žen (17:15)

Neděle, 14. 3. 2021 – smíšené štafety – mixy (10:25) a singly (13:45)

Oficiální sdělení Jiřího Hamzy

Vážení fanoušci, mílí přátelé,

srdečně Vás zdravíme v této jiné, zvláštní a nedávno ještě těžko představitelné době…

Velmi Vám všem děkujeme za zakoupení vstupenek na Světový pohár v Novém Městě na Moravě 5. – 8. 3. 2020.

Přestože se nakonec světový biatlon odehrál ve Vysočina Areně bez Vás a před prázdnými tribunami, po celou dobu jste byli vy všichni s námi a za to Vám moc děkujeme.

Nařízení vlády České republiky tehdy reagovalo na rychle se šířící epidemii COVID-19, a celou Vysočina Arenu tak uzavřelo. Rozhodnutí státních orgánů jsme přijali s velkým respektem a porozuměním, byť situace pro nás nebyla a stále není jednoduchá.

Vždyť Vy, naši fanoušci, jste tak závody mohli sledovat jen prostřednictvím médií, bez elektrizující atmosféry, na kterou jste se do Vysočina Areny těšili stejně, jako my jsme se těšili na Vás…

Vlna solidarity, která mezi Vámi a námi počátkem března proplouvala, nás ale fascinuje dodnes. Vaší skvělé podpory si ceníme a vážíme. Omlouváme se zároveň za zdlouhavé řešení situace.

Věříme, že v dohledné době bude také dokončeno jednání s Vládou ČR o částečné kompenzaci ztrát ze SP. Ještě jednou děkuji za vstřícnost a trpělivost.

Přeji vše dobré a hlavně zdraví, uvidíme se na biatlonu opět v lepších časech

Jiří Hamza – prezident ČSB   

— — —