Předprodej vstupenek na mistrovství světa v NMNM startuje

10. května, 2023

Startuje předprodej vstupenek na Mistrovství světa v biatlonu v Novém Městě na Moravě 2024. Do prodeje jdou především vícedenní balíčky vstupenek, z jednodenních vstupenek jsou v nabídce vybrané sektory a kompletně úvodní smíšená štafeta. Zbylé vstupenky budou uvolněny později v závislosti na prodeji balíčků.

Vstupenky od 200 korun

Mistrovství světa v biatlonu se do Nového Města na Moravě vrátí po 11 letech. Půjde o jednu z největších a nejvýznamnějších sportovních akcí v historii České republiky. I přesto se fanoušci u vstupenek nemusí obávat cenového šoku.

„Samozřejmě vnímáme rostoucí náklady i význam mistrovství světa. Jasně jsme si ale řekli, že chceme, aby vstupenky zůstaly pro fanoušky cenově dostupné. Oproti Světovému poháru jsou tak ceny jen mírně vyšší. Začínáme na dvou set korunách a ani nejlepší vstupenka na jeden závod nepřekročila hranici tisíce korun,“ říká Jiří Hamza, předseda organizačního výboru a prezident Českého svazu biatlonu.

Nadále také platí, že děti do 120 cm mají vstup za 1 Kč. Fanoušci s průkazem ZTP/P platí běžnou cenu a jejich doprovod má vstup zdarma.

> Předprodej vstupenek běží tady <

Tribuny s vylepšeným zázemím

Vysočina Arena před mistrovstvím světa prochází rekonstrukcí, která podstatně vylepší zázemí pro fanoušky. Největší novinkou bude stálá tribuna E1.

Fanoušci si také všimnou malé změny v označení tribun, které po několika dostavbách nešly v abecedním pořadí. Původní tribuna A proto nově nese označení C, z původní tribuny C je zase tribuna A (VIP).

Vstupenky nově přes ENIGOO

Změna přichází také u ticketingové společnosti. Vstupenky na mistrovství světa už nebudou k dostání v síti TicketLIVE, ale nově přes prodejní aplikaci ENIGOO přímo na oficiálním webu šampionátu biathlonnmnm.cz

„Chtěli bychom poděkovat společnosti TicketLIVE, se kterou jsme spolupracovali několik let a prodali statisíce vstupenek. Společnost ENIGOO nás zaujala svým inovativním a profanouškovským přístupem. Věřím, že společně nabídneme návštěvníkům světového šampionátu ještě lepší služby,“ dodává Otakar Binder, marketingový ředitel Českého svazu biatlonu.

> Předprodej vstupenek běží tady <